omoss

Om Start-Up

Start-Up är ett av Sveriges större privatägda konsultbolag inom energibranschen. Sedan 1995 då företaget grundades har vi alltid strävat efter att utvecklas och hitta nya lösningar på våra kunders behov.

Från början var Start-Up:s specialitet driftsättning av energianläggningar, vilket gav oss vårt namn. Redan de första åren fick vi kunder som ABB, Alstom, E.ON, Fortum och Siemens. Men våra kunders behov har idag lett oss fram till fem affärsområden, Automation, Elkonstruktion, Elkraft, Process och Instrument, vilket gör oss unika i branschen.

På Start-Up är våra medarbetare det viktigaste vi har. Vi handplockar personer som har en hög teknisk kompetens, ett problemlösningsfokus och en stor arbetsglädje. Resultatet av detta är att vi känner oss fullkomligt trygga med våra medarbetare och vet att de levererar till 100% hos våra kunder.

Äldre och ny kompetens, båda behövs

Till skillnad från den svenska energibranschen som helhet, har våra medarbetare en jämn åldersfördelning från 50-, till 90-talister. Detta för att vi ska ha möjlighet att erbjuda våra kunder expertis från så väl äldre analog teknik som den nyaste digitala.

Utbildningar

Våra medarbetare utbildas fortlöpande i de senaste teknikerna och får en ständig utveckling genom att de är med i olika projekt. Vi arrangerar även själva utbildningar åt våra kunder då Start-up ansvarar för idriftsättning av en ny anläggning och sedan ska lämna över till kundens personal.

Styrelse och VD

FIXME
Anders Kallin, VD
FIXME
Thomas Cederborg, Styrelseordförande
FIXME
Mats Johnson
FIXME
Anders Carlsson
FIXME
Göran Jonsson
FIXME
Lars Hågestam

Notiser

Nytt lokalt kontor Uppsala

Start-Up växer och vi har nu etablerat ett lokalt kontor i Uppsala på Kungsgatan 111.

Läs mer
Certifiering ISO-45001

Alla har rätt till en säker och bra arbetsmiljö – Start-Up är nu certifierade enligt ISO-45001

Läs mer
Norrköping – nu flyttar vi till större!

Vårt tidigare kontor blev för trångt. Välkommen till oss på Tenngatan 4.

Läs mer
Nytt lokalt kontor i Västervik

Start-Up har öppnat ett nytt lokalt kontor i Västervik, på Kvarngatan 32

Läs mer